NIEUW!

FRESH2GO SUSHI CATERING

Verse en smaakvolle sushi voor elke gelegenheid! Bij Fresh2Go Sushi bieden we een uitgebreid cateringmenu aan, perfect voor feesten, zakelijke evenementen en speciale gelegenheden.

Verse en hoogwaardige ingrediënten

Aanpasbare menu-opties

Oog voor detail en presentatie

Verse en ambachtelijke sushi-catering

Onze ervaren sushi-chefs bereiden met liefde een verscheidenheid aan sushi-rollen, nigiri en sashimi, allemaal met de beste ingrediënten en met oog voor detail. Of het nu gaat om een intiem diner thuis of een groot bedrijfsfeest, ons cateringteam zorgt ervoor dat uw gasten genieten van de heerlijke smaken van de Japanse keuken.

Verse en hoogwaardige ingrediënten

Bij Fresh2Go Sushi geloven we in het gebruik van alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten voor onze sushi. Onze sushi-chefs selecteren zorgvuldig de beste vis, groenten en andere ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap een smaakvolle en verse ervaring is.

fresh2go sushi gratis handroll

Aanpasbare menu-opties

Bij Fresh2Go Sushi begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan aanpasbare menu-opties aan. Of uw gasten nu sushi-rollen, nigiri, sashimi of vegetarische opties verkiezen, wij kunnen een menu samenstellen dat perfect past bij uw smaakvoorkeuren en dieetwensen.

Oog voor detail en presentatie

Wij geloven dat de presentatie van voedsel net zo belangrijk is als de smaak ervan. Onze sushi-chefs besteden veel aandacht aan de presentatie van onze gerechten, zodat ze niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien. Van kleurrijke sushi-rollen tot kunstzinnig gearrangeerde schotels, elk gerecht wordt met zorg en precisie bereid om uw gasten te imponeren.

Vraag nu een cateringofferte aan

  Aantal personen

  Datum gelegenheid

  Soort gelegenheid

  Contactpersoon

  Factuuradres

  Catering locatie

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  Scroll naar boven