0
K+
tevreden klanten

Sushi bestellen doe je bij Fresh2Go Sushi

Fresh2Go Sushi bezorgt verse handgemaakte sushi en bento met unieke receptuur in een vestiging in Amsterdam Zeeburg. Onze sushi wordt met liefde bereid, en bezorgd met een glimlach. Zo zijn altijd bezig met de kwaliteit van het menu en de service. Met een volle prijzenkast zijn we een bekend merk geworden op gebied van sushi en bento.

0
K+
5 sterren reviews

Jarenlange verbetering sushi receptuur

Meer dan 20 jaar geleden begon zijn zoektocht naar de optimale sushi en bento receptuur en bereidingswijze. Terwijl de Chinese keuken al lange tijd geleden is aangepast aan de Nederlandse smaak was dit nog niet het geval voor de Japanse keuken. Na veel experimenteren en onderzoek i.s.m. de top sushichefs in binnen- en buitenland is de unieke receptuur van Fresh2Go Sushi ontstaan. Tot op de dag van vandaag zijn wij altijd op zoek naar de meest verse ingrediënten en verbeteren we ons menu op basis van feedback van onze geliefde klanten.

0
x
award winnaar

Prijzen voor beste sushi van Nederland

Inmiddels is Fresh2Go Sushi uitgegroeid tot een geliefde naam onder sushiliefhebbers in Amsterdam. Dat blijkt uit het feit dat we maar liefst 10x zijn uitgeroepen tot beste (bezorg)restaurant van Nederland. Toch blijven we  bescheiden,  maar er is nou eenmaal géén andere maaltijdbezorger in Nederland die zoveel awards heeft gewonnen. Deze onderscheidingen en de geweldige reacties van meer dan 100K+ tevreden klanten is waar wij het voor doen.

0
+
sushi specials

Ons geheime sushi-DNA

Elk succesvol bedrijf heeft zijn geheime recept voor succes. En ons geheime recept past perfect bij de smaak van de Nederlandse sushi-liefhebber. Zo leven onze chef-koks de sushi lifestyle ten volle, om te blijven innoveren en ons kwalitatief hoogwaardige sushi- en bento productassortiment te blijven verbeteren. Dus bestel nu verse en handgemaakte sushi en bento in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Kijk nu of wij in jouw postcodegebied bezorgen!

De vis die verwerkt wordt in uw favoriete sushi is van superieure kwaliteit. En altijd afkomstig van duurzame visserij.

duurzame visserij certificaten fresh2go sushi

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fresh2Go Sushi krijgt een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren gebaseerd op meer dan 13.000 reviews.

“Goede sushi en lekkere bijgerechten. Veel keus en prima bezorging. We hadden voor 19:00 uur besteld en werden netjes gebeld of het ook 10 minuutjes eerder mocht.”

“Super fast delivery with a super friendly delivery-driver. Thanks guys! I geniunely appreciate how awesome your service was!”

“Heerlijk eten! Hele goede kwaliteit. Had vooraf besteld voor een later moment en dat werkte super goed en was op tijd!”

FRESH2GO SUSHI IS 10X UITGEROEPEN TOT
(SUSHI)RESTAURANT VAN HET JAAR

fresh2go sushi best restaurant award 2014
fresh2go sushi best restaurant award 2015
fresh2go sushi best restaurant award 2016
fresh2go sushi best restaurant award 2017
fresh2go sushi best restaurant award 2019
Scroll naar boven