Bestel sneller via de Fresh2Go Sushi app

Geniet van onze aanbiedingen via de geheel vernieuwde app en bestel nu nóg sneller, gemakkelijker én met push-kortingen.

fresh2go sushi download in de app store
fresh2go sushi ontdek het op google play

Snel, gemakkelijk en… mobiel

 

Je mobiel heb je altijd bij je en omdat de Fresh2Go app zo intuïtief werkt kun je snel en gemakkelijk sushi bestellen. Zo heb jij je eten nog eerder, met minder moeite!

 

Je kent het wel. Je bent ergens aan het chillen. Bijvoorbeeld in het Vondelpark in Amsterdam. En dan krijg je opeens ontzettende zin in sushi.

 

Bestel dan snel en eenvoudig je favoriete sushi via de app en onze vriendelijke bezorger komt het gewoon brengen. Zo simpel!

Speciale kortingen en acties

 

Voor onze app gebruikers hebben we regelmatig een speciale korting of een winactie bijvoorbeeld. We sturen dan een bericht rond die je alleen ontvangt binnen de app.

 

Je kunt er ook voor kiezen om push notificaties aan te zetten voor de Fresh2Go app. Zo blijf je altijd op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en nieuwe gerechten!

Gratis handroll en spaarpunten

 

Als je de app gebruikt om sushi te bestellen herkennen wij je altijd als vaste klant. Je maakt daarom automatisch gebruik van de speciale acties.

 

Bij elke bestelling krijg je een gratis handroll naar keuze. En daarnaast krijg je bij elke bestelling een spaarpunt. Bij 5 spaarpunten ontvang je per e-mail een kortingscode t.w.v. maar liefst €10,-.

Scroll naar boven